Aankleding

Dutch Design Tent gaat verder dan alleen tentenverhuur. Heeft u ook nagedacht over de aankleding van uw evenement? Wij begrijpen dat het veel werk kan zijn om de tent in te richten en te stylen. Bij een stijlvolle tent hoort een mooie aankleding en ieder evenement is weer anders. Vertel ons uw wensen en wij zorgen ervoor dat de inrichting en aankleding in zijn geheel past bij uw evenement. Zo hebben wij handgemaakte meubels waar u gebruik van kunt maken, maar denk ook aan decoratie zoals sfeerverlichting, tafellopers, kussens, potten, vazen en bloemen. Geen zorgen over de inrichting en aankleding van uw tent. Dutch Design Tent neemt u al het werk uit handen. Creatief, uniek, passend bij uw budget en op maat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over de aankleding? Neem gerust contact met ons op! Dutch Design Tent staat je graag persoonlijk te woord.

Inrichting van de tent

Wij hebben verschillende handgemaakte meubels welke u kunt gebruiken voor de aankleding van uw evenement. Denk aan stoelen, tafels, een bar, barkrukken, vloeren en nog veel meer. Wilt u statafels of juist tafels waar u comfortabel aan kunt zitten en dineren? Een zitje buiten de tent, met een buitenkachel en kleedjes? De mogelijkheden zijn oneindig!

Ieder evenement is uniek. Wij creëren voor u de juiste sfeer die past bij uw evenement. Voor ieder budget is een passende oplossing te vinden. Maak uw wensen kenbaar, wij maken voor u graag een voorstel op maat. 

 

Decoratie

Naast de inrichting van de tent is ook de decoratie iets waar u aan moet denken. Decoratie, tafellopers, kussens, potten, vazen, bloemen, sfeerverlichting en versiering.  Dit onderdeel wordt vaak onderschat. Laat ons u helpen de Dutch Design Tent te decoreren, passend bij uw budget en de stijl van uw evenement. Decoratie, speciaal voor u samengesteld, op maat. Met de juiste decoratie geeft u uw evenement nét dat beetje extra.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

 

Kijk ook eens bij

Alles wat u wilt weten over Dutch Design Tent.