Feel the love

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen.

Een tent op jullie bruiloft? Ja! Gasten voelen zich meteen thuis in een tent met het binnen/buiten gevoel. Daarnaast kunnen jullie je eigen persoonlijke touch geven aan de tent waardoor het een persoonlijk feest wordt, heerlijk! Feel the love.

Kiezen jullie voor de unieke sfeer van de Dutch Design Tent en richten jullie graag zelf alles in? Dan kan al vanaf €1495,-
(incl. opbouw en afbouw. Excl. BTW en transportkosten).

Of vinden jullie het leuk om met mij de mogelijkheden van de Dutch Design Tent te bespreken? Wat zijn jullie wensen? Wie zijn jullie en hoe kunnen we jullie persoonlijke touch doorvoeren in een mooie sfeer beleving? Hoe ziet jullie dag indeling eruit? Ceremonie in de tent of op een andere locatie? Aan lange mooi gedekte tafels dineren of een foodtruck festival. Vertel ons jullie wensen en wij zorgen ervoor dat de tent geheel in stijl wordt ingericht en gedecoreerd, passend bij jullie budget. Alles is bespreekbaar en wij denken graag met jullie mee.

Kijk, voel en lees overal lekker rond wat voor een locatie bij jullie past en wie weet horen wij van jullie. Succes met de voorbereidingen.

Liefs, Aniek

een stijlvolle tent

Uw bruiloft in een stijlvolle tent. De Dutch Design Tent is beschikbaar in 5 formaten, zodat tot 285 personen comfortabel kunnen genieten. U kunt de tent neerzetten op de meest unieke locaties. Wilt u meer weten over de Dutch Design Tent? Dat kan hier >

Een bruiloft om nooit te vergeten met de Dutch Design Tent. Wij kunnen de tent ook voor u inrichten en decoreren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder. 

 

Aankleding

Een bruiloft in de unieke, stijlvolle Dutch Design Tent. Hoe zit het dan met de decoratie en inrichting van de tent? U kunt ervoor kiezen om dit zelf te regelen, maar het is ook mogelijk om dit aan ons uit te besteden. U bent vaak al druk genoeg met het regelen van uw bruiloft. Vertel ons uw wensen en wij zorgen ervoor dat de tent geheel in stijl wordt ingericht en gedecoreerd, passend bij uw budget. Denk aan een kapstok, tafels en stoelen, kleedjes, versieringen, bloemen, vazen. etc. 

Laat je inspireren >>

 

Kijk ook eens bij

Alles wat u wilt weten over Dutch Design Tent.