Ervaringen

Wat vinden klanten van Dutch Design Tent? Lees de ervaringen van onze klanten op deze pagina. Wil jij ook je ervaring met Dutch Design Tent met de wereld delen? Neem dan contact met ons op.

Het vinden van een stijlvolle tent die zowel bij mooi als bij slecht weer te gebruiken was en waarbij je je niet opgesloten voelde als de zijkanten volledig dicht zouden zitten. Wat was het lastig. We trouwden in april, dus de kans op kou en regen was aanzienlijk. En wat waren we blij Dutch Design Tent gevonden te hebben! Echt de mooiste tent die we konden vinden, prachtig ingericht met mooie steigerhouten tafels met banken en statafels, allemaal in dezelfde stijl. Helaas waren de bijbehorende lampenbollen in de lucht langs de palen al verhuurd, maar we waren zo van deze onder de indruk, dat we dit zelf hebben geregeld. Daarnaast hadden we de prachtige LOVE-letters erbij gehuurd, welke echt perfect in het gehele plaatje pasten.

We hebben voornamelijk contact gehad met Aniek. Ze communiceert goed en is prettig in de omgang. Het was heel fijn dat ze een aantal maanden van tevoren al de locatie had bekeken en dat we op deze manier zeker wisten dat het perfect zou passen. Een paar dagen voor de bruiloft zijn ze de tent op komen zetten, zodat we voldoende tijd hadden om deze naar wens in te richten.

Deze tent was echt de beste optie die wij ons hadden kunnen bedenken. Dank je wel voor het mede mogelijk maken van een prachtige dag!

Annemarie

6 juli 2018

Geloof het of niet maar Dutch Design Tent krijgt van ons op alle gebieden het maximaal aantal sterren. Dit familiebedrijf levert een prachtige tent/tenten met aankleding, de mensen zijn uiterst vriendelijk, klantgericht, doen wat ze beloven. Ons huwelijk was mede dankzij hen een prachtig plaatje!

Diederik en Barbara

4 augustus 2017

Voor onze bruiloft hebben wij voor de Dutch Design Tent gekozen en tegelijkertijd Jan Pieter en Aniek leren kennen. Het is een prachtige tent die wordt geleverd door twee jonge enthousiaste mensen die met recht trots kunnen zijn op deze unieke tent.

Op- en afbouw ging in goed onderling overleg en de tent werd gebracht op een stoere oude brandweerwagen.

In eerste instantie wilden wij de ceremonie en de receptie buiten houden, maar op onze grote dag ging het helaas regenen. De Dutch Desgin Tent was echter een prachtig plan-B! Wij hebben een hele mooie intieme ceremonie in de tent kunnen houden en doordat de zijvlakken makkelijk omhoog te schuiven zijn krijg je niet het benauwde tent idee. Ook is de tent aan de zijkanten uit te bouwen met vlonders, zo kunnen je gasten buiten staan, zonder dat ze direct het idee krijgen dat ze uit de tent weg zijn.

De tent zelf laat heel veel licht door, maar er werd goed met ons meegedacht toen wij achter de band twee dichte vlakken wilden. Het is echt aan te raden om de spots te nemen, dit gaf een ’s avonds een heel gaaf effect!

Onze gasten hadden nog nooit zo’n mooie tent gezien en wij hebben er echt een topfeest in kunnen geven. Mede dankzij de Dutch Design Tent kijken wij met heel veel plezier terug op onze bruiloft.

Wouter en Yvonne

7 augustus 2017