Evenementen

Organiseert u binnenkort een festival, pop-up restaurant, theater voorstelling of ander evenement en bent u op zoek naar een unieke locatie? Denk dan aan de Dutch Design Tent! Door het unieke ontwerp van de tent zullen bezoekers / gasten zich direct thuis voelen. In de tent kunnen tot wel 300 personen comfortabel verblijven. 

Een unieke tent voor uw evenement

Een unieke tent huren bij Dutch Design Tent voor uw festival, pop-up restaurant of een theater voorstelling. Door het unieke ontwerp van de tent heeft u direct de juiste uitstraling te pakken. De tent zorgt voor een intieme sfeer. De locatie is mede bepalend voor de sfeer op uw evenement. Kies voor de Dutch Design Tent en uw gasten zullen u niet snel vergeten. 

Dutch Design Tent kan ook de aankleding en inrichting voor u verzorgen, helemaal in de stijl van uw evenement. Denk aan decoratie als bloempotten, vazen, kleden, meubels, etc. Zo kunnen wij u al het regelwerk uit handen nemen en hoeft u alleen nog maar te genieten op de dag zelf.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? Of wilt u meer weten over de Dutch Design Tent? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag persoonlijk te woord!

 

Kijk ook eens bij

Alles wat u wilt weten over Dutch Design Tent.