Zakelijk EVENEMENT / BEDRIJFSFEEST

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest, jubileum, productpresentatie, relatiedag, lezing of een workshop? U kunt de Dutch Design Tent huren om uw evenement een unieke uitstraling te geven. Klanten inspireren doe je op een unieke locatie. Als bedrijf wil je natuurlijk niets liever dan dat de dag, het product of de lezing blijft hangen bij de bezoekers. Een unieke locatie draagt daar veel aan bij. Met de Dutch Design Tent heeft u als bedrijf echt iets unieks en zorgt u ervoor dat de bezoekers u niet snel zullen vergeten!

Een stijlvolle tent

Een tent huren bij Dutch Design Tent voor uw zakelijk evenement of bedrijfsfeest. Door het unieke ontwerp van de tent heeft u direct de juiste sfeer te pakken. Naast het verhuren van de Dutch Design Tent is het ook mogelijk om de vloer, aankleding, decoratie en inrichting door ons te laten verzorgen. Zo kunnen wij u al het regelwerk uit handen nemen en hoeft u alleen nog maar te genieten op de dag zelf.   

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u meer weten over de Dutch Design Tent? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Belastingvoordeel!

Personeelsfeesten op eigen terrein worden niet belast. Dit betekent dat personeelsfeesten in externe locaties of bij derden feitelijk loon is, Maar wanneer je het personeelsfeest op de werkplek geeft wordt het vrijgesteld tot een maximum van €454,- per werknemer per kalenderjaar. De uitgaven worden niet gezien als loon en komt dus geen eindheffing overheen. Dat is goed nieuws! Plaats de Dutch Design Tent op uw bedrijfsterrein en geniet met elkaar van een unieke sfeerbeleving.

 

Kijk ook eens bij

Alles wat u wilt weten over Dutch Design Tent.